Dam & Herrtennis

SLTKs dam & herrsektion

Vill du som vuxen börja spela tennis eller utveckla din tennis finns flera möjligheter. Oavsett nivå så präglas vår verksamhet av glädje till sporten. Det är full fart på träningarna och upplägget varieras från gång till gång.

SLTK har en aktiv dam- och herrsektion med allt från nybörjargrupper till tävlingsspelare där träning, tävling och seriespel varvas med flera sociala aktiviteter och massa skoj.

SERIESPEL & DUBBELSTEGAR​

SLTK ordnar med såväl seriespel och singel och dubbelstegar för klubbens medlemmar. Vi ser ett stort värde i att klubben även är representerad i olika serier inom seniorverksamheten där målet är att ge möjlighet till tävlingsutbyte med andra klubbar, spela mot andra klubbar i respektive serie och att marknadsföra SLTK som klubb både på regional och nationell nivå.

LUNCHTENNIS & PRIVATTRÄNING​

SLTK erbjuder även lunchtennis för vuxna där alla är välkomna oavsett spelstyrka. Vi spelar en timma tennis med tränare och grupperna delas in efter varje individs spelstyrka.

Vill du hellre utveckla din tennis i en mer personlig och privat miljö finns våra tränare att boka för privatträning såväl som enskilt som i grupp.

Är du nyfiken på vad detta kan innebära för dig, läs mer och boka dig på våra aktiviteter via Matchi