Sponsring & partnerskap

sponsorspaket - Brons

I SLTK erbjuder vi barn från 4 år en kvalitativ och rolig tennisträning. Vi bedriver vår tennisskoleverksamhet på Särö tenniscenter där våra fantsiska tennistränare ger våra juniorer den absolut bästa möjliga starten på en rolig tennisframtid.

SPONSORSPAKET - Silver

Vi strävar även efter att vara aktivt representerad på tävlingar på såväl distrikts som nationell nivå där våra junioren redan från röd boll inspireras att börja spela iden regionala Mini Touren till att sedan ta steget ut i tävlingslivet och med dess utmaningar växa i sin roll som tennisspelare.

SPONSORSPAKET - guld

Vill du som vuxen börja spela tennis eller utveckla din tennis, finns flera möjligheter. Oavsett nivå så präglas vår verksamhet av glädje till sporten. Det är full fart på träningarna och upplägget varieras från gång till gång. SLTK har en aktiv dam- och herrsektion med allt från nybörjargrupper till tävlingsspelare där träning, tävling och seriespel varvas med flera sociala aktiviteter och massa skoj.

Du som företagspartner är en viktig del i vår tennisklubb. Genom din insats har vi möjlighet att utveckla klubbens verksamhet som bidrar till att vi ger ungdomar en bra ungdomsverksamhet och möjligheter att utvecklas som tennisspelare. Ökade intäkter ger oss möjligheter att över tid skapa en tennisanläggning i absolut svensk toppklass.

Vi vill att ditt företag ska synas i en bra miljö och förknippas med kompetens, glädje, engagemang, kamratskap som vi i Särö LTK står för. 

Genom att synas på flera ställen och i flera sammanhang så har du möjlighet att göra en insats för Särö LTK som passar dig. Våra paket innehåller alla en skylt på arenan, klippkort, banners på hemsidan, eller bli en huvudsponsor för någon av våra två stora tävlingar under året. ! Vi kan också skräddasy ett paket som passar ert företag