Lilla Klubb Touren – För barn som vill börja spela matcher

SO Tour/Lilla och Stora klubbtouren arrangeras av olika tennisklubbar i Göteborgsområdet. Klubbarna i samarbete med SvTF Göteborg inbjuder till fristående poolspelstävlingar, Lilla klubbtouren och Stora klubbtouren. Poolspelstävlingarna arrangeras med tävlingar på röd, orange och grön nivå samt tävlingar som spelas med gul boll. Flickor och pojkar spelar tillsammans och man anmäler sig till den den nivån man tränar på (röd, orange, grön, gul boll) Tävlingar med gul boll rekommenderas från 11 år och uppåt. Flickor och pojkar är välkomna till båda tourerna.

Mer info finns i bifogad pdf:

https://www.tennis.se/wp-content/uploads/2023/01/GBG-Klubbtouren-Varen-2023.pdf

Anmäl via LÄNKen

 
 

 

Lilla Klubb Touren – För barn som vill börja spela matcher