Särö LTK fyller 125 år

I år firar vi att vår fina klubb, Särö LTK fyller 125 år, en av Sveriges äldsta tennisklubbar, väl värt att fira.

Vi i styrelsen vill såklart uppmärksamma detta, och vi vill göra det dels genom att förfina vår anläggning men också genom en festlig jubileums vecka! 

Beträffande anläggningen så har arbetet redan påbörjats genom tvätt av klubbhuset. Vi kommer också under våren öka skötseln av grönytorna, dessutom arbetar vi ännu mer med underhållet av våra grusbanor samt att vi ska påbörja arbetet med att byta ut bänkarna vid bana 1. Vi ska vara Särös finaste 125 åring. 

Vad gäller Jubileumsveckan så är den planerad till V 33 i augusti. Boka in denna veckan redan nu! Under den här veckan kommer klubbens 125-års KM att spelas, dessutom kommer det att vara en rad olika aktiviteter för både stora och små alla dagar under veckan. Och som final, så kommer vi fredagen den 20 Augusti stråla samman för festligheter i sann tennisanda. Mer info om detta kommer.

Hurra för våra 125 år och väl mött vecka 33! Fram till dess hoppas vi att ni alla kommer och spelar på våra fina utebanor eller bara njuter av att titta på lite fint spel som pågår. 

//SLTK styrelse