God Jul från Särö LTK

Så står julen åter för dörren och det har blivit dags att summera året som gått. 

2020 blev ju minst sagt ett speciellt år, där vi alla fick lära oss att anpassa oss till det nya normala. Men trots den rådande situationen blev 2020 ett mycket positivt är för Särö Lawn Tennisklubb, där vi bland annat nådde ett historiskt högt medlemsantal och med det, även lyckades vända vårt resultat till grönt.

Som vi berättat tidigare så slog sommarsäsongen 2020 alla rekord. Glädjande nog kunde vi på ett ansvarsfullt sätt, även under hösten, fortsätta med vår verksamhet inne i Särö Tenniscenter. Detta var möjligt tack vare våra fantastiska tränare, men även för att alla – unga som gamla, aktiva som föräldrar, hjälptes åt att följa de nationella direktiven och allmänna råden för att förhindra smitta.  

Stort tack till alla gamla och nya Särö LTK-medlemmar som under året engagerat sig både på och utanför banan, och därmed bidragit till en aktiv, levande och trygg klubb för alla.  Vi vill även passa på att tacka Särö Tenniscenter för fint samarbete 2020.

Vi ser framemot att ses på banan 2021 – både i hallen och senare på våra utebanor. Kom ihåg, stanna hemma om du känner dig krasslig, håll avstånd och tvätta händerna noga. 

Nu återstår bara att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!