Säröspelen

2020 års upplaga

I början av Maj spelades den senaste upplagan av Särö Spelen. Hela xxx barn mellan 8-18år deltog i totalt xxx klasser. Särö LTK representerades i xxx st finaler och som segrare stod Ludvig Hede i FS 16, Nellie xxx i FS xx och xxxxx i PS xxx.

Om Säröspelen

Säröspelen är en av Svenska Tennisförbundet sanktionerad tävling som genomfördes första gången 1986 med målsättningen att locka duktiga tennisspelare till Särö. Tävlingarna de senare åren har fått en delvis annan utformning med inriktning på juniorer. 

Flera framstående spelare har under årens lopp deltagit och bland dem kan nämnas Magnus Gustafsson som vann premiärupplagan i herrsingel. Samma år vann Säröboende Isabelle Mattiasson, som spelade för GLTK, elitklassen i damsingel. Bland övriga deltagare kan nämnas Henrik Holm, Lars Jönsson och Elisabeth Ekblom.senaste

Säröspelen